Nieuwjaarsborrel 2013 was een succes!

In samenwerking met de ondernemersverenigingen Maaskant en Beek Bloeit en de gemeenten Beek en Stein is er op 7 januari 2013 een nieuwjaarsborrel gehouden voor de ondernemers van beide gemeenten in De Heeren van Beeck. 

Meer dan 150 ondernemers, vertegenwoordigers van de gemeenten en hun gasten hebben er een gezellige bijeenkomst van gemaakt, die bovendien ook nog ruim € 2.500,- heeft opgebracht voor lokale goede doelen in Beek en Stein.

Stichting Baeter Laeve bedankt bij deze allen die deze bijeenkomst tot een succes hebben gemaakt. De Heeren van Beeck voor de perfecte ontvangst en de fijne catering, de gemeenten Beek en Stein, de ondernemersverenigingen Maaskant en Beek Bloeit voor de ondersteuning en alle mensen die hebben bijgedragen aan een geslaagde bijeenkomst.

Wij treffen graag alle bezoekers van de nieuwjaarsborrel 2013 en de andere ondernemers van Beek en Stein in januari 2014, als deze bijeenkomst een vervolg krijgt op een mooie locatie in de gemeente Stein.De missie van Baeter Laeve

Stichting Baeter Laeve heeft een simpele missie: Geld inzamelen en maatschappelijke aandacht verkrijgen voor goede doelen dicht bij huis, in onze directe leefomgeving en gemeenschap. De bijdragen komen rechtstreeks op de juiste plekken terecht en moeten bijdragen aan een beter leven voor de betrokken mensen.

Stichting Baeter Laeve

Polychemstraat 29, 6191 NL Beek
Tel: 046 - 42 88 130 | Fax: 046 - 42 88 140
info@baeterlaeve.nl

Copyright 2011 Baeter Laeve